Українська співачка, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, Світлана Лобода показала талановитих дівчаток, яким подарувала 300 тисяч російських рублів. Виявилося, що широкий жест був від самої співачки.

Лобода була суддею в пісенному проекті " Голос. Діти". І вона зізналася, що за час шоу зрозуміла, що любить дітей і вирішила, що в її команді не може бути переможених, а тому і вирішила подарувати двом дівчаткам по грошовому призу, хоча його повинна була отримати тільки одна.

"4 місяці проведених на Голос.Діти ще раз переконали мене в тому, що крім музики, більше всього на світі, я люблю дітей. За правилами шоу переможець може бути тільки один. А за моїми правилами, в моїй команді не може бути переможених ☺ тому, я хочу вручити грошовий приз у розмірі 300.000 руб двом приголомшливим дівчатам Юлі Гавриловій і Софії Фанте, щоб вони змогли витратити їх на розвиток своїх талантів і ніколи не переставати вірити в себе і в диво❤️ це був яскравий сезон!! я щаслива😇", - пише Лобода.

Шанувальники прийшли в захват від такого вчинку Лободи і написали безліч компліментів і теплих слів артистці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"дякую Вам за цей чудовий сезон❤️ Верю вірю завжди!!! Ваші дітки-чудові. Щаслива разом з Вами, ЛобоДушечка❤️ БРАВО!!! Спасибі🕊", " Світлана, ви молодець. Діткам даєте шанс😍❤️"," найбільше серце-воно у Вас❤️", " як же це правильно! 👏 🏻 Пишаємося Вами! Ваші фіналісти дійсно заслуговують тільки перемоги☺❤️", " ви безумовно найкраща наставниця, дуже пишаюся і захоплююся вами! 🖤 🖤вітаю з заслуженою перемогою, спасибі за цей сезон, у вас були найталановитіші дітки і самі феєричні номери! 😍 🤞 🏻 ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Світлана Лобода після хвороби попросила про допомогу.

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода запалила з красенем у всіх на очах і це не Тілль.

Також "Знай.uа" писав, що Світлана Лобода залишила дівчаток Кріда без шансів-взяла і села.