Відома українська співачка Настя Каменських виступає на сцені з репером Потапом вже 15 років. Хоча вже кілька років дівчина виступає сольно під псевдонімом NK, але її чоловік все одно вирішив згадати знаменну дату.

Виявилося, що з початку їх співпраці на сцені пройшло вже 15 років. Дану новину репер проілюстрував їх загальним портретом з Настею Каменських, який виконали стилізовано під мультик Сімпсони.

Настя тримає на плечі магнітофон, у неї яскравий макіяж, багато пірсингу і ланцюг на шиї. Потап на зображенні стрункий бородатий репер в шапці.

" 15 років!!! @kamenskux 3,5 не співаємо, а група існує)))", - пише Потап.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шанувальникам сподобалася новина і вони підтримали і написали чимало компліментів своїм фаворитам.

"Ну хоч хтось пост виклав..."," кращі", Супер", " у нас на районі ?)))) Це, як Віктор Цой, його немає, але він для людей живий ! Не співаєте, але для людей група все одно існує)))💚 ✨", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно 33-річна виконавиця хіта "дівчатка рулять" вирушила в спекотну Мексику, де зараз відпочиває з мамою Лідією Петрівною, подругою Ганною Андрійчук-Завгородньою і помічницями Ілоною і Лерой. При цьому репер Потап вирішив влаштувати дружині сюрприз і прилетіти до неї.

" ні бурі, ні дощам не віддам тебе, моя душа 🤍 Спасибі тобі, моя рідна людина, за нашу любов і той творчий порив, в якому народжуються такі пісні ✨ "якщо небеса" - це пісня про любов, ніжність і про всіх тих, хто нам доріг. А вже 14 Травня ви нарешті зможете послухати й інші треки з мого альбому" червоне Вино"🍷", - написала Каменських.

Раніше ми повідомляли, Потап зізнався, від чого отримує насолоду крім Насті Каменських.

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських одягла коротенький купальник і показала "дірку" на грудях.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських поділилася планами з Потапом, збирається "народжувати".