Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка виступила у своєму Instagram із заявою і підтримкою в бік Ані Лорак.

Ані Лорак в одному з недавніх інтерв'ю розповіла, що продюсер Контантін Меладзе пропонував їй інтимні стосунки в обмін на просування кар'єри.

"Пост на підтримку Ані Лорак @anilorak. Жінки всього світу, які не бояться говорити правду, на твоєму боці", - написала Полякова під відео.

Співачка стверджує, що така пропозиція про інтимну близькість в обмін на просування по кар'єрі їй теж надходило від Костянтина Меладзе.

"Пост-підтримки співачці Ані Лорак, яка в одному з відвертих інтерв'ю розповіла історію і розповіла про те, що продюсер Костянтин Меладзе пропонував їй особисті стосунки взамін на просування по кар'єрі. Ані натрапила на хейт, на осуд від зірок колег про те, що це брехня. Я хочу заявити, що я вірю Ані Лорак і думаю, що вона говорить правду тільки тому, що я сама отримувала таку пропозицію від цієї ж людини. Може це звичайно пощастило тільки нам. Або не пощастило отримати подібну пропозицію", - каже Ольга.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

Полякова впевнена, що про це прийнято "мовчати і прийнято замовчувати".

"І взагалі, тема харассмента не вважається чимось осудним в нашому суспільстві. Це така собі норма. Ну запропонував чоловік жінці інтим за якісь просування. Ну молодець. Я б попросила зірок не говорити про те, що це неправда, а дозволити цій правді звучати. Вона така, ця правда. І потрібно мати сміливість про неї заявити", - переконана Полякова.

Раніше ми повідомляли, дочка Олі Полякової перевтілилася в зухвалу рокершу, Машу не впізнати.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова перед Великоднем розповіла Потапу про віру у вищі сили.

Також "Знай.uа" писав, що Полякова розгнівала українців ніжностями з Кіркоровим.