Дванадцять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 24 квітня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції українських воїнів в районі населених пунктів Південне, Піски, Новгородське, Водяне і Майорськ, і використовувати при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети 82-го калібру, стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем, включаючи станкові протитанкові і автоматичні станкові, і навіть БПЛА з перетином лінії розмежування.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

Крім того, подібний ворожий літальний безпілотний апарат скинув осколкові гранати ВОГ-17 на позиції українських захисників біля Водяне. В результаті цієї атаки воїн ЗСУ отримав поранення. Йому оперативно надали всю необхідну медичну допомогу, доставили до лікувального закладу і тепер його стан задовільний.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

"На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ. Станом на 7 годину ранку, 2 травня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, на Донбасі окупанти обстріляли передмістя Авдіївки з гранатометів і напали на ЗСУ з безпілотника

Як повідомляв "Знай.ua", війна дісталася до Чорного моря, задіяні українські рятувальники

Знай.ua писав, в Маріуполі морпіхи гучно відзначили День Прапора ВМС України: "Символ могутності флоту"