Дружина Президента України Володимира Зеленського Олена продовжує радувати українців соціальними змінами в нашій країні.

Сьогодні, 2 травня 2021 року, всі християни святкують найдавніше і дуже важливе свято під назвою Великдень (Світле Воскресіння Христове). Святкування в православ'ї триває 40 днів, а в західному християнстві - 50. Тому Олена Зеленська і приготувала наступну публікацію, в якій вирішила привітати українців з цим світлим святом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів чоловік.

"Зі світлим святом Великодня!💙💛", - написала Олена Зеленська у підписі до публікації.

В якості фотокартки жінка використовувала орнамент писанки, виконаної всього в декількох кольорах.

"Від щирого серця вітаю вас з Воскресінням Христовим, З Великоднем Христовим, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай в ваш будинок прийде здоров'я, любов, щастя, благополуччя, душа нехай світліше стає, серце палає любов'ю, а помисли стануть щирими і добрими. Всіх Вам земних благ!", "❤️Дякую!!!", "Христос Воскрес! Нехай у вашій родині панує мир і любов❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленська)

Нагадаємо, Зеленський приїхав на Прикарпаття відпочити, але йому нагадали про війну

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський назвав головну відмінність України від Росії: "Всі на планеті знають"

Знай.ua писав, Олена Зеленська поділилася своїми ідеями з першою леді Німеччини: "Для чоловіків і жінок"