Дипломат без краватки, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба стає за плиту, щоб власноруч пекти паску. А ось відома співачка Ніна Матвієнко показує ритуал омолодження за допомогою освячених великодніх яєць. Відома телеведуча Лілія Ребрик влаштувала дітям великодній квест.

Про це все детально стало відомо завдяки новому випуску "Світського життя" з Катериною Осадчою, який вже доступний в мережі YouTube.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба погодився показати журналістам свою кухню і власноруч приготувати паску.

Дмитро Кулеба, скріншот: YouTube
Дмитро Кулеба, скріншот: YouTube

А ось легендарна українська співачка Ніна Матвієнко розповіла, як за допомогою пасхального яйця продовжити свою молодість.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ніна Матвієнко, скріншот: YouTube
Ніна Матвієнко, скріншот: YouTube

За словами Ніни Митрофанівни для того, щоб ваше личко було "червоне" як і яйце, потрібно окинути його у воду і поводити по обличчю.

"Щоб воно було червоне, гладке і чистеньке, як яєчко святе. І беремо так навхрест спочатку по личку і в сторону", - зазначила Ніна Матвієнко.

Лілія Ребрик, скріншот: YouTube
Лілія Ребрик, скріншот: YouTube

У свою чергу відома українська журналістка і телеведуча Лілія Ребрик влаштувала маленьким донькам святковий квест з кошиками і яєчками. Виявляється зіркова мама розклала у дворику своєї ділянки "сюрпризи від пасхального кролика". Дівчатка весело шукали заховані смаколики.

Раніше повідомляли, Катерина Осадча розповіла про свою симпатію до Монатіка: Горбунова і не згадала.

Як повідомляв Знай.uа, Ніна Матвієнко перед Великоднем розкрила секрет молодості: "Потрібно освячене яєчко".

Знай.uа писав, ексдружина Дзідзьо Slavia назвала реальну причину розлучення: "Було складно, боляче".