7 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться десятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього чотири учасниці - Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. Адже Міша попрощався з улюбленицею публіки Юлією Бельченко ("Зайкою") у минулому випуску, за крок до знайомства з друзями та батьками. Дівчина продовжує викладати всілякі пости, пов'язані з проектом. Цього разу Юля розкрила те, як же проходять церемонії троянд.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

В першу чергу колишня учасниця "Холостяка" зазначила, що, в основному, зйомки займають кілька годин. Однак підготовка починається задовго до самої церемонії, адже спочатку дівчатам потрібно відстояти чергу на грим, зачіску, макіяж. Потім їх одягають стилісти і доповнюють образи аксесуарами, а потім вішають петличні мікрофони.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

"Перед кожною церемонією ми збираємо свої речі на випадок відходу. З дівчиною, яка залишає проект ми не перетинаємося після закінчення церемонії і навіть не можемо попрощатися. Потім, я зрозуміла, навіщо це правило... 💔Моя крайня церемонія троянд була трагічною. Після відходу я не спала всю ніч, подушка була повністю залита сльозами", - заявила Юля "Зайка".

Однак це ще не все, адже додому вона не поверталася в гордій самоті, як це робили учасниці раніше. Їй не пощастило, і в зворотному рейсі вона летіла з усіма дівчатками і їх радісними поглядами.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram

Нагадаємо, українці дізналися, з ким Михайло Заливако розпрощається в 10 випуску слідом за " зайчиком": "Щось перемкнуло"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Міша Заливако розбив серце Юлі "Зайці" і залишив лише...

Знай.ua писав, ймовірна переможниця "Холостяка" Ганна Богдан поділилася потаємним для Михайла Заливако: "Не налякає"