Стало відомо, що відома українська телеведуча Катерина Осадча чекає поповнення разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим.

Ця інформація з'явилася напередодні Великодня.

"Більше не таємниця! Під час зйомок "Світського життя" в Туреччині Оля Полякова розсекретила вагітність Катерини Осадчої🥳 А ви здогадувалися?", - йдеться в публікації на сторінці телепередачі "Світське Життя" в соціальній мережі Instagram.

"Вітаю тебе на турецькій землі",- каже Катерина Осадча на початку зйомок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"А я так бачу, що я тебе теж можу вже тебе привітати? Або ти добре поснідала? Або мені здається?", - каже Оля Полякова у відповідь.

Телеведуча ж підтвердила здогадки Суперблондинки і зазначила, що разом з Юрієм Горбуновим чекають поповнення.

"Ще не мама-героїня, але багатодітна", - додала Осадча.

"Моя Ластівка🔥 🔥 🔥", "Мені чоловік каже: Осадча стала така гарна, напевно вагітна. Точно так і є... Поздоровляю!!!❤ ️", "Ні, точно знали, ще зі зйомок Голосу😉", "Звичайно здогадувалися)) сукні з басочкой, всякими поясами і тд, в чорній вільній сукні)) красива ведуча!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, молодильне яєчко Ніни Матвієнко, міністерська паска та "пасхалки" Лілії Ребрик: як відомі українці зустрічають Світле Христове Воскресіння

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Осадча розповіла про свою симпатію до Монатіка: Горбунова і не згадала

Знай.ua писав, Оля Полякова перед Великоднем розповіла Потапу про віру у вищі сили: "Нами всіма управляє"