Відома українська співачка з африканським корінням Гайтана розповіла, як ставиться до того, що її пісні переспівують на вокальних шоу, а також як відсвяткувала свій день народження.

Детальніше про це артистка розповіла в інтерв'ю для "Світського життя".

Незважаючи на те, що як співачка Гайтана в останні роки не сильно виступає, українські виконавці не можуть просто забути про її творчість. Нещодавно, пісня Гайтани дозволила потрапити на шоу "Голос країни" учаснику Іллі Резнікову – він виконав трек "Два вікна", повністю переосмисливши її і давши композиції нове дихання.

Сама Гайтана в інтерв'ю Каті Осадчій зізналася, що за переспівуванням її пісень вона спостерігає з інтересом. Коли Ілля Рєзніков виконав "Два вікна" в манері легкого реггі, це вразило українську співачку.

"Просто я не впізнала цю пісню. І це, напевно, вперше в житті, коли мені було цікаво, як це закінчиться, як пісня закінчиться. Тому що, коли він почав, це було: What?",- зазначила Гайтана.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гайтана, Фото Instagram
Гайтана, Фото Instagram

Крім цього, співачка розповіла, що їй вже не вперше доводиться справляти свій День народження в умовах локдауну. За словами Гайтани, вона вже пристосувалася до святкування без гостей і для її сім'ї це не становить проблеми.

Вона зазначила, що на День народження чоловік подарував їй багато подарунків, які підносив через день. Останнім з них стали брендові кросівки Balenciaga, якими вона встигла похвалитися в соціальних мережах.

Нагадаємо, що Гайтана, Мейхер і Нітіч зізналися в проблемах: наркотики, аерофобія і затяжна депресія.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ілля Рєзніков на "Голосі країни" виконав популярну колись пісню "Два вікна", яку виконує Гайтана.

Також Знай.uа писав, що Гайтана збентежила фото неповнолітньої дочки у весільній сукні.