Відомий український співак, 28-річний Ivan Navi показав, з ким святкує світлий Великдень. Фото з найріднішими він опублікував в Instagram.

Він поділився трепетним сімейним фото і показав, що вже їсть зі щедрого святкового столу, хоча буквально днями у нього була термінова госпіталізація і навіть операція.

"Христос Воскрес️️. Сім'я сім'єю вітаємо усіх із світлим святом🙏🏼", - пише співак

Шанувальники прийшли в захват від такого трепетного кадру і у відповідь теж привітали співака зі світлим святом Великодня і побажали щастя, здоров'я і не тільки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

" Воістину Воскрес!!! І Вас зі святом Великодня🥚🙏Смачної паски та Божої ласки.", "З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска", " Христос Воскрес! ❤️Вітаємо вас з світлим святом Пасхи🐣Благополуччя, щастя, миру та злагоди вашій родині🐣❤️", "Воістину Воскрес ! 😇 ", "Воістину Воскрес!!! Вам всім теж здоров'я на довгі роки.... Нехай оминають ваш дім всі негаразди!!! ❤ ️ ",- пишуть коментатори.

Іван родом зі Львова, але зараз живе і будує кар'єру в українській столиці. Найвідомішими його піснями є" Тимчасовий релакс"," Це Вона"," Холодна ніч","Коли Нема Тобі".

Днями 28-річний Ivan Navi прямо зі зйомок нового епізоду шоу "МастерШеф" був госпіталізований в лікарню з нападом апендициту. Іван пізніше опублікував фото з реанімаційної палати і зізнався, що цілий день провів на знеболюючих препаратах.

Раніше ми повідомляли, "Хрещеника" Скрябіна Івана Нави терміново госпіталізували: стався раптовий напад.

Як повідомляв "Знай.uа", Ivan Navi розкрив подробиці стосунків з дівчиною.

Також "Знай.uа" писав, що Осадча перетворилася на княгиню Ольгу, українці не оцінили.