Зірка гурту "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон поділитися з українцями простим рецептом страви-запіканки "Начинка".

Відповідний ролик з'явився на її YouTube-каналі.

Начинка (наголос на перший склад) - це традиційна українська страва, яка готується в західних регіонах, найчастіше, по великих святах. Являє собою хлібний виріб, який запікається з великою кількістю яєць, також додаються м'ясні інгредієнти.

Інгредієнти:

  • кип'ячене молоко - близько 0,5 л
  • батон - 1 шт.
  • яйця - 15 шт.
  • ребра - 800 гр
  • бульйон зварений на ребрі
  • панірувальні сухарі

Приготування:

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

1. Батон ріжемо на кубики і поділяємо на дві частини і кладемо в дві миски.

2. Першу половину заливаємо кип'яченим молоком, в другу виливаємо близько чотирьох черпаків бульйону. Чекаємо поки хліб вбере в себе повністю рідину.

3. Тим часом збиваємо 15 яєць. І нарізаємо м'ясо.

4. Батонні "кубики" висипаємо в одну велику тарілку і додаємо м'ясо і яйця. Тчательно перемішуємо всі інгредієнти.

5. Форму змастити маслом і присипати сухарями.

6. Виливаємо нашу начинку в форму і ставимо випікати в розігріту духовку до готовності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірка " Лісапетного батальйону "Наталія Фаліон зібралася лізти в піч на Великдень:"всіх сусідів запросила". Фаліон у своєму блозі показала кам'яну піч для приготування їжі, яка створена за принципом старовинних "бабусиних" печей. Вона розповіла, що почала готується до цього Великодня ще минулого року, коли почалося будівництво цієї печі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Рецепт варених Сирників від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "дієтичні". Фаліон поділилася з українцями простим рецептом дієтичних сирників. Їх особливість в тому, що їх потрібно варити, а не смажити.

Також «Знай.иа " писав, що Рецепт ароматного судака з лимоном і кропом від зірки "Лісапетного батальйону". Фаліон поділилася з українцями простим рецептом запеченого судака, який відмінно підійде для сімейної вечері.