До останнього шкільного дзвоника готуються не тільки учні, а й їхні батьки. Вони роблять школі і вчителям дорогі подарунки, які боляче б'ють по гаманцю.

У багатьох навчальних закладах хочуть вітати вчителів не тільки цукерками і квітами - дарують кругленькі суми в конвертах, ювелірні прикраси, і навіть путівки.

Відбувається це навіть на карантині. Одна з мама першокласниці розповідає, що втомилася витягати з гаманця кругленькі суми.

Гроші йдуть на книги, на подарунки дітям, і на презенти для викладачів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

"Взяли зробили вироби - подарували. Сиди і пишайся, тобі діти вдячні. Навіщо від батьків. А подяка грошова, це, вибачте, зарплата" - розповідає Світлана.

В один момент терпіння все ж урвався, і вона пішла з батьківського чату. Батьківський комітет відразу почав кидати натяки, що до дитини може змінитися ставлення, і, далеко не в кращу сторону.

школа, фото Pxhere
школа, фото Pxhere

Психолог розповідає, що не схвалює такої ініціативи у вигляді дорогих подарунків. Ці речі здатні розбалувати викладачів, і вони потім будуть без сорому це вимагати.

"Подарунок повинен бути символічним, і перш за все, подарунок це висловлювання свого ставлення до вчителя. Якщо, дійсно ми цінуємо вчителя, ми бачимо його роботу " - розповідає психолог.

Нагадаємо, раніше В Одесі 8-класник бризнув вчительці в обличчя перцевим балончиком: "учні попереджали"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Пасажир тролейбуса направив струмінь газу в обличчя військовому: назвали нікчемою і перейшли на мат

Також "Знай.uа" писав, що Копи застосували наручники і перцевий балончик до дитини: "це твій останній шанс"