Стало відомо про те, що померла відома американська акторка Олімпія Дукакіс. Власниці "Оскара" було 89 років.

Померла жінка 1 травня, у віці 89 років, в Нью-Йорку. Про це написав її брат Аполло в соціальній мережі Facebook.

Брат зірки фільму "Влада місяця" пише про те, що у жінки кілька місяців були серйозні проблеми зі здоров'ям, і ось, вона нарешті знайшла спокій зі своїм Луї.

Нагадаємо, що Олімпія Дукакіс народилася 20 червня 1931 року в Лоуеллі, штаті Массачусетс. Вона отримала освіту в арлінгтонській середній школі, а також Бостонському університеті.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У кіно вперше з'явилася в середині 1960-х, граючи невеликі ролі у фільмах. Справжня слава прийшла до неї в 1987 році, після того як вийшов фільм "Влада місяця", де у неї була роль Роуз Касторіні.

Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube
Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube

Ця картина стала для Олімпії однією з головних у житті, так як завдяки своїй ролі вона стала лауреатом премій "Оскар" і "Золотий глобус" в номінації «Краща жіноча роль другого плану».

За все життя жінка зіграла понад 60 ролей, 50 з яких були в телесеріалах.

Померла актриса, фото: Facebook
Померла актриса, фото: Facebook

У 1962 році вона вийшла заміж за актора Луїса Зоріча, якого не стало в січні 2018 року. За час шлюбу вони виховали трьох дітей. І ось, 1 травня не стало і самої жінки, вона кілька місяців страждав від проблем зі здоров'ям, але, всі спроби виявилися марні. Тепер, як сказав її брат, вони возз'єдналися з коханим чоловіком.

Нагадаємо, у морзі переплутали тіла померлих: рідні замість батька відспівали незнайому жінку. На Харківщині в морзі переплутали тіла померлих

Як повідомляв портал "Знай.ua", американський письменник і сценарист, автор сценарію до фільму "Горбата гора" Ларрі Макмертрі помер на 85 - му році життя. Інформацію про його смерть підтвердили представники родини.

Також "Знай.ua" писав, померла зірка культового серіалу: лікарі боролися до останнього.