Відомий український боксер, а також непереможний чемпіон світу Олександр Усик поділився новою публікацією в Instagram. Там він привітав своїх шанувальників з Великоднем.

Чоловік є досить активним користувачем соціальної мережі Instagram. Він регулярно радує пiдписникiв новим контентом, яких, до слова, там зібралося вже більше мільйона.

На новій публікації Олександр Усик знаходиться в церкві, при цьому, він підготувався, і надів спеціальне вбрання. Поруч з ним стоїть батюшка, також в подібному церковному вбранні.

"Христос Воскрес, всіх зі світили святом Великодня, миру добра любові 🙏" - підписав публікацію Олександр Усик в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Користувачі почали писати свою реакцію на дану фотографію в коментарях: "Норм кімоно👘", "Воістину Воскрес!!!", "Саня красава", "З Богом в серці до нових перемог!!! Саня, чекаємо на рингу", "Бог єдиний!", "Батюшку в рефері))))", "Релігія це отрута", "Коли ж ти зуби зробиш".

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

У своїх stories спортсмен також опублікував привітання зі світлим святом Великодня.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше менеджер зіркового українського боксера Олександра Усика Егіс Клімас повідомив, що наступним суперником його клієнта стане чемпіон світу британець Ентоні Джошуа.

Однак, раніше той заявив, що хоче бачити в якості найближчого суперника володаря пояса WBC Ф'юрі. Якщо про це не буде домовлено, тоді все ж таки відбудеться бій з Усиком.

Раніше ми писали про те, що зухвалий Денис Берінчик кинув виклик Олександру Усику:"буду битися на голих кулаках".

Нагадаємо, Олександр Усик похвалився переможними нокаутами і заінтригував українців натяком на майбутнє: "когось полюбити".

Також портал Знай.ua писав, як переміг Ломаченко Лопес заговорив на солов'їній: "Слава Україні!"