Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька кумедних відео, зроблених на Великдень 2 травня. Так, артистка позувала в затишній-домашній обстановці разом з чоловіком Владом Топаловим, проте вирішила трохи пожартувати над шанувальниками, примірявши так звану Insta-маску з ефектом "невдалих" пластичних операцій: опухле обличчя, масивні губи і вилиці, змінений розріз очей.

Красуня почала жартувати, що коханий нібито подарував їй операцію по збільшенню грудей, і тепер Регіна збирається поставити імпланантати сьомого розміру. Також зірка нібито зізналася, що не користується ін'єкціями - такий результат Тодоренко отримала завдяки масажу.

instagram.com/stories/reginatodorenko

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Коханий в це світле свято подарував мені пластику грудей!

З другого розміру в сьомий!

Так?"

instagram.com/stories/reginatodorenko

"Багато хто запитує, чи роблю я ін'єкції.

Ні, друзі!

Це все вокальний масаж, роблять мені його через рот..."

instagram.com/stories/reginatodorenko

"Я вважаю, що природність понад усе.

Ось дав тобі Бог маленькі груди, живи з ними, насолоджуйся, ними, від них отримуй задоволення. Не треба переборщувати!

Не треба ось цих ось всіх силіконів, ін'єкцій!"