Влад Топалов - один з найвідоміших російських виконавців. Його пісні відомі ще з початку 2000-х років.

Він продовжує вести сольну кар'єру після розпаду групи Smash, і частенько радувати своїх шанувальників всілякими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 880 тисяч осіб. І зараз музикант поділився спільним знімком з Сергієм Градіровським, однак здивував, адже позаду нього можна помітити спотворену стіну.

Влад Топалов / фото: Instagram
Влад Топалов / фото: Instagram

"Дуже цікава бесіда з Сергієм Градіровським. Членом Експертної ради при Уряді РФ. Працюємо над новими напрямками і темами розвитку #UrbanClub в Москві. А ви знаєте, що таке Урбаністика? Хочете брати участь у майбутньому свого міста? Подобається те, як змінюється Москва? Пишіть, цікаво", - написав Влад Топалов у підписі до публікації.

Влад Топалов, скріншот: Instagram
Влад Топалов, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Користувачі в коментарях ще не звернули свою увагу на спотворення позаду Влада Топалова. Практично всі з них користуються можливістю, щоб прорекламувати свій аккаунт в Instagram.

"Удачі Влад!!! Ви молодий, енергійний вам удачі і успіху!!!! 🔥🔥🔥🔥", - написав один з живих користувачів.

Нагадаємо, "Я погана мати", - Регіна Тодоренко опинилася за тисячі кілометрів від хворого сина

Як повідомляв "Знай.ua", Топалов дозволив Тодоренко зробити це з 5-ма чоловіками: "Як Волочкова"

Знай.ua писав, Влад Топалов поділився особистим, поки Регіни Тодоренко немає поруч: "Все, що ти говориш..."