Городникам розповіли, як виростити шикарний урожай перців.

Порадами щодо вирощування прекрасного врожаю перців ділиться телеграм-канал "Душа садівника".

Поради виглядають так:

1. Якщо висаджуєте перець в грунт, то не поглиблюйте його, як прийнято робити з томатами. Йому це не сподобається.

2. Якщо раптом розсада зацвіла і зав'язала плоди - не страшно. У парнику рослини швидко "приходять до тями". А плоди що зав'язалися починають активно рости. У відкритий грунт висаджувати розсаду з квітками і зав'язями не рекомендується.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Болгарський перець, скріншот: YouTube
Болгарський перець, скріншот: YouTube

3. У міжряддях рекомендується висадити "добрих сусідів", які не будуть заважати зростанню перців і позбавлять їх від шкідників. Наприклад, календулу і чорнобривці. А ось висаджені в міжряддях петрушка і коріандр залучають до перцю комах-запилювачів.

4. Також добре приманюють до перців комах-запилювачів шкурки яблук і бананів.

5. Регулярний збір врожаю стимулює рослини вирощувати нові плоди. Все просто, чим частіше збирається урожай, тим він рясніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Основні правила вирощування малини: ягід і варення вистачить на цілий рік. Секрети, завдяки яким вдасться отримати хороший урожай

Як повідомляє портал «Знай.иа» Місячний календар посіву: повний список вдалих днів для багатого врожаю. Саме в травні українці пересаджують розсаду, доглядають за плодовими деревами і обробляють грунт.

Також «Знай.иа " писав, що Хитрощі городника: як захистити капусту від шкідників і висадити огірки. Досвідчені городники знають, як зробити свій урожай більш щедрим. Зокрема, зміцнити розсаду і не тільки можна за допомогою золи і розчину Фітоспорін.