Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, Анна активно веде свій блог в Instagram, де ділиться красивими фото і міркуваннями про життя.

Цього разу вона згадала дитинство і розповіла шанувальникам, про який будинок мріяла жити і який колір залишився найуюбленішим з дитинства.

"У дитинстві у мене був величезний рожевий будиночок для Барбі 💒 я завжди уявляла, що коли я виросту побудую собі такий же. На щастя тепер я уявляю свій будинок зовсім в інших фарбах. Хоча в одязі вони мені дуже навіть подобаються", - пише Анна.

Шанувальники з радістю в коментарях почали не тільки писати свою позицію щодо рожевого кольору, але і відзначили красу і загальний образ Заворотнюк, але відзначили, що з рожевим потрібно бути акуратніше в образі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Мій улюблений колір", " вам дуже йдуть такі зачіски😻 🕊", " обожнюю, яскраво рожевий. Взагалі, рожевий-шикарний! І звичайно, шикарна, наша Ганнуся, просто красуня@🔥 🔥 🔥"," так тобі йде цей колір💕 🌷"," зараз не люблю рожевий, а в дитинстві обожнювала🍭 🍭 🍭", " так, я люблю рожевий колір!!!", "Красуня 🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍", " Ну все закохався☺❤️", " ти красива така, я в шоці» 💕🌸💖🌷💞💗💓💘🎀🐽👙👛", " дивлячись в якому одязі і який рожевий. Буває красиво виглядає, а буває дешево і безглуздо. В цілому, трохи дитячий колір і з ним треба обережніше", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дочка онкохворої Заворотнюк Анна в білій сукні здивувала відвертістю.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка онкохворої Заворотнюк згадала найщасливіший момент у житті.

Також "Знай.uа" писав, що дочка онкохворої Заворотнюк" нацькувала " своїх фанатів на 60-річну бабусю.