Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Знаменитість, яка є однією з членів журі російської версії шоу "Маска", встигла представити в безлічі незвичайних образів за час ефірів проекту, від Сальвадора Далі до Фріди Кало, проте далеко не всі вбрання красуні оцінили телеглядачі. У коментарях під постами з яскравими фото і зміною іміджу часто знаходилися недоброзичливці, які в особливо зухвалій формі висловлювали свою думку, називаючи зірку "божевільною" і "вульгарною".

Тепер же Регіна вирішила відповісти хейтерам, закликавши тих розвиватися і любити себе, а не просто сидіти на дивані і поливати брудом інших.

"Сьогодні я скинула шкірку, як наші учасники, і була в собі, хоча протягом усього проекту #Маска багато хто думав, що я зовсім не в собі🥴 😁 😆!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Так, я люблю чудити 😈, люблю перевтілюватися, люблю міняти форму і грати образами. Дозволяю собі бути дитиною і дивитися на світ без шор, без забобонів і без страждань, а з любов'ю і вірою в мрію!)

Були й ті розлючені глядачі, чиї коментарі доносилися навіть через екран: «навіщо ця божевільна напялила на себе брову/вуса», «взагалі мізками рушила», «фу, село і вульгарщина», «а раніше ти була нормальною».

І повірте, кожному з цих горе-коментаторів хотілося відповісти, що «вульгарщина» - це Еммі Вайнхаус, а «село» - неймовірна художниця Фріда Кало, що «божевільна з вусами» - це алюзія на художника-сюрреаліста Сальвадора Далі, що «мізками рушила» - відсилання до співачки Еріки Баду, а «ненормальна» - це Катерина II.

Неможливо знати всього на світі, але є два шляхи: любити себе і розвиватися або поливати брудом інших, сидячи на дивані) я вибираю перше!)

Добре, що на моїй сторінці грамотних людей набагато більше ❤️!

Люблю вас і дякую за підтримку 🙏 🏻 "