Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров не так давно зустрів свій 54-й день народження. Чоловік вирішив відгуляти цю подію з особливим розмахом.

Грандіозний захід пройшов увечері в Soho Country Club. Філіп Кіркоров має величезну кількість знайомих і друзів, яких він вирішив скликати на цей захід.

Весь вечір король російської естради приймав компліменти, подарунки та привітання. І звичайно ж, іноді він і сам піднімався на сцену, щоб порадувати гостей своїм вокалом.

На сторінці артиста в соціальній мережі Instagram пізніше з'явився ролик, якийсь бекстейдж з цього дня.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як каже сам Філіп, це був не просто день народження, а й Великдень, і фінал шоу "Маска" в якій він був в якості експерта.

"Це неймовірний вечір! День народження, Великдень, гранд фінал шоу Маска і заслужена перемога Крокі @jony.me , день народження мого брата і друга Юсифа @yusif_eyvazov_official !... Нехай ці моменти залишаться не тільки в пам'яті, але і в стрічці Інстаграма. Спасибі всім моїм гостям і найкращим друзям за святковий настрій, який подарували!💯Ви зробили мій день!🙏 🏻 "- підписана публікація.

Коментарі під постом Кіркорова, фото: скріншот
Коментарі під постом Кіркорова, фото: скріншот

"Докотився Філіп..відзначати День народження з покидьками такими як Самойлова і Джиган", "Феєрверк просто🎉🎉🎉👏👏👏💯💥💥💞", "Господи ось це люди відпочивають 👏" - пишуть користувачі під постом.

Коментарі під постом Кіркорова, фото: скріншот
Коментарі під постом Кіркорова, фото: скріншот

Також, серед коментаторів можна помітити і самих гостей, які були присутні на цьому святі. Вони подякували Філіпу Кіркорову за цей вечір.

Нагадаємо, раніше 89-річний ТАТО Кіркорова прийшов на "Маску" і затьмарив усіх: "Султан!"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Філіп Кіркоров в День народження Пугачової притиснув грайливий пальчик до губ: "Тихо..."

Також "Знай.ua" писав, що Філіп Кіркоров засвітився в компанії шикарної блондинки: "Слава богу, що поруч не Бузова"