Відома британська виконавиця Еллі Голдінг не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 14 мільйонів чоловік по всьому світу.

Відомо, що раніше співачка перебувала у відносинах з принцом Гаррі, з яким познайомилася в 2016 році. Вона виступала на весіллі Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Однак роман між знаменитостями був таємним і тривав не надто багато, так як Еллі познайомилася з нинішнім чоловіком арт-дилером Каспаром Джоплінгом в серпні 2018 року.

Принц Гаррі / скріншот з відео
Принц Гаррі / скріншот з відео

У фервалі вона оголосила, що очікує народження первістка і зробила це через кілька днів після того, як принц Гаррі і Меган Маркл заявили про очікування другої дитини.

Зараз же Еллі Голдінг народила, про це поділився її чоловік, батько малюка Каспар. Однак стать і ім'я дитини продовжує перебувати в таємниці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мама і дитина здорові і щасливі. Неймовірно вдячний! Я ніколи не висловлювався про публічну увагу, що пов'язано з роботою Еллі. Але зараз, в цей чарівний і особистий момент, ми були б вдячні, якби змогли насолодитися приватністю. Спасибі всім", - зазначив Каспар Джоплінг на своїй сторінці в Instagram, в Stories.

Еллі Голдінг народила, скріншот: Instagram Stories
Еллі Голдінг народила, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Кейт і Вільям святкують 10-ту річницю весілля: Єлизавета II передала Міддлтон особливий "подарунок"

Як повідомляв "Знай.ua", в соцмережах знайшли доказ, що про колір дитини Гаррі і Меган переживав Чарльз

Знай.ua писав, принц Вільям святкує важливу дату з дружиною після похорону дідуся: 10 років