Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, відправившись на гастролі по курортній Туреччині разом з красунею-дружиною Вікторією і командою "Квартал 95". Так, артист позував в одному з готелів у футболці з принтом власного прізвища на спині, стоячи на тлі гір і басейну з блакитною водою, піднявши догори руки.

Шоумен жартівливо зізнався, що змінив професію - тепер він аніматор. Юрій нібито проводив ранкову акваеробіку для всіх бажаючих, поки ті повторювали рухи за шоуменом.

"Тепер ви знаєте правду !!!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Я АНІМАТОР 😅"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію: "якщо аніматор у Вас Ткач - значить буде класний кач😂😍😍😍😍❤️❤️", "Хочу до вас на акваеробіку 😜", "Клаасс", " Хрещення Ткачем))", " Юрчик, ну ти даєш😍 👍 😂"," самий класний аніматор🔥","крута команда👏 👏 👏 🔥".

Варто відзначити, що раніше дружина Юрія Ткача, Вікторія, витавляла веселе відео, взявши участь в одному з конкурсів в команді "TkachTeam" і влаштувавши граціозні танці в басейні.

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність