Популярна українська співачка, дружина продюсера і репера Олексія Потапенка чарівна Настя Каменських у вівторок, 4 травня, святкує свій 34-й день народження. Потап вже встиг привітати свою кохану, однак і шанувальники не залишаються осторонь.

Фанати згадують, що раніше в інтерв'ю Славі Дьоміну в програмі "Слава+" і в рубриці "Було, не було" розповідала Настя.

Про це стало відомо завдяки публікації користувача TikTok "dich_show".

@dich_show

#nk #каменских #правда #былонебыло #игра

♬ оригинальный звук - Dich Show

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Насті Каменських поставили кілька цікавих питань, на які їй довелося чесно відповісти. Давайте дізнаємося, що у Насті "було": вона засмагала топлес, у неї був курортний роман, об'їдалася на ніч, обговорювала дівчат, милася в тазику, втомлювалася від публічності, виступала з високою температурою, шкодувала про свої вчинки, ходила з подружками на чоловічий стриптиз (Настя заявила, що це було жахливо, і жіночий їй подобається більше).

Настя Каменських, скріншот: TikTok
Настя Каменських, скріншот: TikTok

А ось, що Настя відповіла на "не було": вона не займалася сексом на першому побаченні, вона не кидала хлопців по смс, не ходила без нижньої білизни на важливі зустрічі, не плакала від коментарів хейтерів, фанати їй не дарували непристойних подарунків.

Також варто нагадати нашим читачам, що православні християни святкували Великдень, 2 травня 2021 року, і зіркове подружжя не виняток. Настя і Потап згадали про одну з найстаровинніших традицій - битву яйцями. У цій дії взяла участь навіть мама Насті Каменських.

Раніше повідомляли, Насті Каменських - 34: Потап зворушив несподіваним сюрпризом для дружини.

Як повідомляв Знай.uа, вагітна Осадча розкорячилася в човні і нарвалася на критику: "Пальці ніг...".

Знай.uа писав, яйця Потапа ослабли перед Настею Каменських: не встояла навіть мама співачки.