Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 4 травня вийшов спеціальний восьмий випуск, присвячений 34-річчю зірки.

Потап разом з подружками Насті підготував дружині неймовірний сюрприз - в затишній домашній обстановці продюсер зустрів кохану після концерту, після чого привітав апетитним тортом.

Настя Каменських, скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Олексій і дівчатка створили яскраву відео-добірку найбільш трепетних моментів виконавиці і важливих подій її життя. В кінці ролика артистка виконала свою давню мрію - засунула руку в м'який торт.

"...Я не планувала знімати спешл до свого дня народження. У цей ранок я тільки повернулася з концерту, сильно втомилася від довгого перельоту і хотіла тільки одного: скоріше в душ і спати. Але Льоша, звичайно, вміє дивувати 🥰 з порога він оголосив мені, що підготував сюрприз, і відвів мене на студію. А там 😍

Як же я була зворушена цим сюрпризом! Загалом, не буду псувати інтригу, побачите все самі♪ Скажу тільки, що втому мою як рукою зняло! Завдяки найближчим для мене людям я згадала, як багато ми всього встигли зробити за час існування проекту NK 🤩 я згадала, як це було круто 🔥і нагадала собі, хто я є насправді..."