Для любителів швидких і шикарних автомобілів, і навіть для тих, хто просто цікавиться новинками зі світу авто, прийшли дуже цікаві новини з В'єтнаму.

Так, відомий блогер "Woodworking Art" презентував нову роботу - майстер зробив з цільного шматка дерева деталізовану копію Land Rover Defender 110, яку обладнав функціональними елементами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації блогера "Woodworking Art" на його YouTube-каналі.

Land Rover Defender 110, скріншот: YouTube
Land Rover Defender 110, скріншот: YouTube

Ролик довжиною в 13 хвилин показує глядачеві багатогодинну копітку роботу. Для створення копії Land Rover Defender 110 хлопець взяв цілісний дерев'яний брусок і картонну копію позашляховика, яку використовував в якості зразка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Land Rover Defender 110, скріншот: YouTube
Land Rover Defender 110, скріншот: YouTube

Land Rover Defender 110, скріншот: YouTube
Land Rover Defender 110, скріншот: YouTube

За допомогою різного обладнання та інструментів з обробки дерева він змайстрував неймовірно прекрасну дерев'яну копію Land Rover Defender 110, яка стала черговим витвором мистецтва в'єтнамського майстра. Все, що вийшло у в'єтнамського майстра можна детально розглянути в його відеоролику:

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що компанія Land Rover відкликає більше 3000 моделей Land Rover Discovery Sports 2020 модельного року і MHEV Land Rover Range Rover Evoque (гібридні електромобілі) через проблеми з 48-вольтовою електричною системою.

Автовиробник оголосив, що у 48-вольтових електричних системах може відбутися перевантаження, що призведе до відмови металооксидних напівпровідникових польових транзисторів і коротких замикань в перетворювачах постійного струму.

Раніше повідомляли, на дорозі Львів-Луцьк обрушився міст, люди були на волосок від смерті.

Як повідомляв Знай.uа, Kyiv Smart City припинив роботу: як тепер користуватися транспортом.

Знай.uа писав, не страшне бездоріжжя: українець перетворив "Запорожець" на машину мрії.