Відома українська співачка Оля Полякова досить добре спілкується зі своєю колегою Настею Каменських, так як вони часто перетинаються на одних зйомках. Саме тому, День народження дівчини вона не могла залишити без уваги.

Ольга Полякова є активним користувачем соціальної мережі Instagram, і постійно публікує новий контент собі на сторінку. Він буває різноплановим - від особистих фотографій з відпочинку, до прямих трансляцій з занять спортом.

У цей день співачка привітала свою колегу по цеху Настю Каменських-дівчина відзначає 34-й день народження.

Оля Полякова опублікувала кілька stories, взявши уривки з гіпершоу "Маска", де вони разом були в якості детективів. Ролик вийшов незвичайним, і навіть злегка пікантним.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Співачки сіли один біля одного і поцілувалися в губи, все це супроводжувалося під романтичну музику. Крім палкого поцілунку, вони також станцювали.

"Дорога, Настя! З днем народження! Люблю, Цілую! З твоїм днем, NK. Будь щаслива! Щоб завжди хотілося бігти, злітати, творити і радувати" - пише побажання Оля.

Варто відзначити, що Настя Каменських протягом усього дня отримує привітання від колег і близьких, однак, самим незабутнім став подарунок від коханого чоловіка. Він зібрав друзів співачки і улюблену тещу, щоб зняти ролик з привітаннями. Підсумковий результат Настя вже опублікувала у себе на YouTube каналі.

Нагадаємо, раніше Ольга Полякова слідом за Ані Лорак заявила про домагання Костянтина Меладзе: "прийнято замовчувати".Полякова зробила важливе визнання і підтримала Лорак

Як повідомляє портал "Знай.ua" Оля Полякова показала, як розважається з дочкою Машею: "кізочки біля водопою". До будинку Олі Полякової підібралося стадо кізок, співачка в шоці

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова перед Великоднем розповіла Потапу про віру у вищі сили:"нами всіма керує". Оля Полякова розповіла про віру у вищі сили