Відомий український телеведучий і віднедавна багатодітний тато Юрій Горбунов показав сонячний кадр з відпустки з дружиною.

Відповідний знімок з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька днів тому Юрій Горубнов і Катя Осадча вирушили в довгоочікувану відпустку до Туреччини. Вони щодня публікують з курорту сонячні кадри і хваляться своїми досягненнями в ролі туристів.

Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/

Однак, крім яскравих курортних знімків, подружжя здивувало українців несподіваною новиною-Катерина Осадча знову вагітна. І поки шанувальники і колеги телеведучих вітають їх з поповненням, вони продовжують розважатися у відпустці.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цього разу Юрій Горбунов вирішив показати, як вони з дружиною підкорюють місцеві води. Очевидно, телеведучі вирушили в подорож на яхті, звідки вирішили зістрибнути в море і трохи поплавати. Поки подружжя розважалося, хтось зняв їх з борту судна. Варто відзначити, що висадилися Горбунов і Осадча в диких місцях, де практично не видніється цивілізація. Вода там була кришталево чистою і блакитно-блакитного кольору.

"Ми корали:)", - написав Юрій Горбунов під фото.

Пост Юрія Горбунова в Instagram / скріншот
Пост Юрія Горбунова в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники зірок усипали пару компліментами і захопленими смайликами. Користувачі мережі відзначили красу знімка, а також поцікавилися, чи не занадто холодна вода.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що вагітна Осадча проміняла Горбунова на гігантський "капелюх": "За розміром".

Як повідомляв портал Знай.uа, Осадча показала кругленький животик на тлі руїн: "через обмеження...".

Також Знай.uа писав, що Юрій Горбунов затягнув вагітну Осадчу в гори і налякав українців: "А раптом спіткнеться?".