Молодша сестра Світлани Лободи Ксенія похвалилася селфі у відвертому вбранні зі своїм чоловіком Артемом Аурсаліді.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що Світлана Лобода зараз живе і працює в Російській Федерації, її сім'я вважала за краще залишитися в рідній Україні. Співачка часто відвідує своїх рідних в Ірпені і літає з ними на відпочинок в теплі країни.

Світлана та Ксенія Лобода, фото: Instagram
Світлана та Ксенія Лобода, фото: Instagram

Молодша сестра Світлани Ксенія також відома у вузьких колах. Дівчина веде активне соціальне життя в Instagram, де за нею спостерігає понад 20 тисяч осіб. Вона не соромиться показувати розкішну фігуру на фотографіях і нерідко з'являється на знімках з чоловіком бізнесменом Артемом Аурсаліді.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цього разу блогерка вирвалася у світ у досить відвертому вбранні, про що свідчить її новий знімок. На селфі з чоловіком Ксенія постала в короткому топі з зачіпками на поясі і довгим рукавом, а також міні-спідниці.

Пост Ксенії Лободи в Instagram / скріншот
Пост Ксенії Лободи в Instagram / скріншот

Очевидно, Ксенія Лобода вирушила зі своїм чоловіком на відпочинок в теплі краї і навіть встигла зняти кілька історій з їх гулянь. Після бурхливої вечірники пара знову вирушила на тусовку. Про це блогерка написала під новим знімком: "Час вечірки".

Нагадаємо, що молодша сестричка Лободи похвалилася попою, як у Кім: "любов з першого погляду".

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода і її сестричка Ксенія захоплюють шанувальників стрункими фігурами.

Також Знай.uа писав, що сестра Лободи спантеличила знімками в "вагітній" одязі.