Відома російська ТікТокерша Діна Саева, яка встигла стати кумиром молоді, дала відверте інтерв'ю, розповівши про те, що її просили зробити для Володимира Путіна.

Про те, що їй пропонували великі гроші за державну рекламу, Діна Саєва розповіла у розмові з Ксенією Собчак. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі "Обережно: Собчак".

Діна Саєва зізналася, що отримувала "держзамовлення" на суму 700 тисяч рублів - потрібно було зробити відеопривітання з нагоди дня народження для президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Діна Саєва, скріншот з відео
Діна Саєва, скріншот з відео

Діна Саєва, скріншот з відео
Діна Саєва, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Поте, зі слів блогерки, вона відмовилася, адже ніколи в житті такого не робила. "Якби я була з ним особиста знайома, я б привітала, написавши особисте повідомлення", - пояснила дівчина. А робити це публічно, їй здалося дивним.

Водночас Діна Саєва не відмовилася привітати ветеранів 9 травня. За це вона отримала набагато меншу суму - 200 тисяч рублів. За її словами, така ініціатива була їй до душі.

Діна Саєва, скріншот з відео
Діна Саєва, скріншот з відео

Діна Саєва, скріншот з відео
Діна Саєва, скріншот з відео

Нагадаємо, помер відомий політв'язень, якого боявся Путін. Пішов із життя відомий вчений який провів понад рік у СІЗО

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Поклонська охомутала путінського айкідошника Стівена Сігала: "Який величезний...". Цього разу Наталія Поклонська взялася за "стару гвардію", кримчани без води - почекають

Також "Знай.ua" писав, ймовірна донька Путіна створила бренд одягу: фото з першого показу Луїзи Розової. Відбувся перший показ бренду одягу Луїзи