Верховна Рада закупила 190 кг кави і фотопослуги – на що підуть десятки тисяч

Днями Державне підприємство "Готельний комплекс "Національний" Управління справами Апарату Верховної Ради України" оприлюднило другорядні, на думку багатьох українців, в період пандемії лоти. Досить цікавими є останні замовлення ДП "Готельний комплекс "Національний" Управління справами Апарату Верховної Ради України". 29 квітня також був укладений договір на придбання "Кава Торіно (Torino) Сицилія(Sicilia)". А вартість питання – понад 48 тис. грн.

Верховна Рада, нардепи і планшети - фото Знай.ua
Верховна Рада, нардепи і планшети - фото Знай.ua

Оля Полякова злилася в поцілунку з Настею Каменських, поки Потап пише пісні

Відома українська співачка Оля Полякова досить добре спілкується зі своєю колегою Настею Каменських, так як вони часто перетинаються на одних зйомках. Саме тому, День народження дівчини вона не могла залишити без уваги. У цей день співачка привітала свою колегу по цеху Настю Каменських - дівчина відзначає 34-й день народження.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Недопалок або багаття? Українські ліси згорають у потужному вогні, рятувальники звернулися з важливою заявою

З Донецької області прийшли дуже важливі новини, які повинні знати всі українці. Тут співробітники ДСНС України проводять роз'яснювальну роботу щодо недопущення пожеж в екосистемах. Українські рятувальники звернули увагу громадян на основні причини виникнення пожеж у природних екосистемах та наслідки, які вони завдають довкіллю.

Пожежа в лісі, скріншот: YouTube
Пожежа в лісі, скріншот: YouTube

Піротехніки України знешкодили за 4 місяці 18 тисяч вибухівки: що робити, якщо знайшли підозрілий предмет

З початку 2021 року піротехніки ДСНС України вилучили та знищили понад 18 тисяч вибухонебезпечних предметів, у тому числі понад 70 авіаційних бомб. Про це розповіли в МВС України. З метою попередження нещасних випадків серед населення у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, Державна служба України з надзвичайних ситуацій в черговий раз звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами.

Піротехніки, фото: прес-служба ДСНС
Піротехніки, фото: прес-служба ДСНС

Білл Гейтс і його дружина Мелінда розлучаються через 27 років шлюбу: "Більше не віримо"

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс і його дружина Мелінда повідомили про розлучення після 27 років подружнього життя. Офіційну заяву подружжя від імені обох зробили у своїх Twitter. Про розлучення одна з найбагатших пар світу повідомила через 27 років шлюбу. У цьому союзі у них народилося троє дітей.

Білл і Мелінда Гейтс, фото: Getty Images
Білл і Мелінда Гейтс, фото: Getty Images