Віряни відсвяткували Великодні свята, проте весь наступний тиждень є чи не найкращим часом, аби звернутися у мотиві до Бога. У цей час слід перейнятися світлими і чистими думками, глибокою вірою і повагою до Бога і всіх святих.

У Великодню Седмицю замість ранкових читають Молитву на Святу Пасху.

Молитва на Святу Пасху

Христос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав і сущим у гробах, життя дарував. (Тричі). Воскресіння Христове бачивши, поклонімось святому Господу Ісусу, Єдиному безгрішного. Хресту Твоєму поклоняємося, Христе, і святе воскресіння Твоє співаємо і славимо: Ти бо єси Бог наш, хіба Тебе іншого не знаємо, ім'я Твоє іменуємо.

Прийдіть всі вірні, поклонімось святому Христовому воскресінню: се бо Хрестом прийшла радість всьому світу. Завжди благословите Господа, співаємо воскресіння Його: розп'яття, бо зазнавши, смертю смерть разруши. (Тричі)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Великдень, скріншот: YouTube
Великдень, скріншот: YouTube

Під час світлої Седмиці віряни можуть попросити прощення гріхів, благословення, дарування сил і здоров'я. Прості молитви допоможуть кожному заручитися підтримкою Всевишнього і отримати допомогу у скрутну хвилину. У цей час моляться й за померлих родичів.

Молитви за спочилих

Упокой, Господи, душi рабiв Твоїх (iмена), прости їм усi грiхи їх вiльнi i невiльнi, даруй їм Царство Твоє Небесне i сотвори їм вiчную пам’ять.

Пом’яни, Господи Боже наш, у вiрi й надiї на життя вiчне спочилих рабiв Твоїх (iмена) i, як Благий і Чоловiколюбець, що грiхи вiдпускаєш і неправду знищуєш, полегши, вiдпусти і прости всi провини їх вiльнi й невiльнi, визволи їх вiд вiчної муки і вогню геєнського i даруй їм причастя й насолоду вiчних Твоїх благ, що Ти приготував для тих, хто любить Тебе. Бо хоч вони i згрiшили, але не вiдступили вiд Тебе, а несумнiвно в Отця, i Сина, i Святого Духа вiрували, у Тройцi славимого Бога і Тройцю в Єдностi православно до останнього подиху свого сповiдували. Тому будь милостивим до них, i вiру в Тебе замiсть дiл прийми, і зi святими Твоїми, як Щедрий, упокой, бо немає людини, щоб жила і не згрiшила. Бо Ти один без усякого грiха, i правда Твоя — правда вiчна; i Ти один Бог милости, щедрот i чоловiколюбства, i Тобi славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духовi, нинi, i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь.

Молитва, фото: lh3.googleusercontent
Молитва, фото: lh3.googleusercontent

Нагадаємо, Ісус з'явився українцям у небі перед Великоднем, віруючі в екстазі: "Добрий знак". Українці у небі побачили "Божий знак"

Як повідомляв портал "Знай.ua", найкращі молитви на Великдень за здоров'я, мир і удачу: допоможуть кожному зі світлою душею. Сьогодні, 2 травня, святкується найголовніше свято під назвою Великдень

Також "Знай.ua" писав, найпотужніша молитва, щоб впоратися з будь-яким болем: можна читати і вранці, і ввечері. Сильна молитва - її слова створять диво