Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux

Настя Каменських так бурхливо відсвяткувала день народження, що перестала бути на себе схожа

Популярна українська співачка, дружина продюсера і репера Олексія Потапенка Настя Каменських 4 травня відсвяткувала свій 34-й день народження. В Instagram-сторіс на своїй сторінці в соцмережі артистка показала, як проходила вечірка з нагоди її Дня народження. Іменинниця виклала відео зі своїми гостями і показала святковий стіл.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Ані Лорак зняла зайвий одяг і звела з розуму пишними формами: "Просто бомба"

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Співачка опублікувала добірку знімків з відпочинку, на яких продемонструвала бездоганну фігуру, позуючи на камеру в купальнику. У коментарях віддані фанати, яких Ані Лорак буквально звела з розуму, розхвалили красиву фігуру своєї улюблениці, залишивши безліч компліментів для неї.

Пожежа в лісі, скріншот: YouTube
Пожежа в лісі, скріншот: YouTube

Українські ліси згорають у потужному вогні, рятувальники звернулися з важливою заявою

З Донецької області прийшли дуже важливі новини, які повинні знати всі українці. Тут співробітники ДСНС України проводять роз'яснювальну роботу щодо недопущення пожеж у екосистемах. Українські рятувальники звернули увагу громадян на основні причини виникнення пожеж у природних екосистемах та наслідки, які вони завдають довкіллю.

Аеропорт Бориспіль, скріншот: YouTube
Аеропорт Бориспіль, скріншот: YouTube

Українці масово залишають країну: кордони перетнуло вже понад 4 мільйони людей

Державна прикордонна служба України розповіла, куди громадяни подорожували найчастіше в умовах пандемії. Незважаючи на те, що в Україні та інших країнах світу все ще діє карантин, в українців є можливість подорожувати. Лише за перші 3 місяці 2021 року співробітники Держприкордонслужби оформили в обох напрямках практично 4,3 мільйона громадян України.

Христина-Зоряна Демко: Facebook відділення НОК України у Львівській області
Христина-Зоряна Демко: Facebook відділення НОК України у Львівській області

Молода львів'янка взяла "бронзу" Європи по боротьбі

Найкращою спортсменкою Львівщини стала 22-річна дівчина-борець. Про це повідомили на сторінці відділення НОК України у Львівській області в соцмережі Facebook. За підсумками квітня 2021 року найкращою спортсменкою Львівської області стала 22-річна дівчина-борець, майстер спорту України, Христина-Зоряна Демко.