Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будувати кар'єру на території Російської Федерації і активно вести сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Виконавиця приєдналася до святкування Великодня, як і мільйони інших християн, і десятки зірок як українського, так і російського шоу-бізнесу. Вона поділилася знімком з фотосесії, на якому постала з розпатланим волоссям, в білому вбранні і з посмішкою на обличчі.

"Мої улюблені, вітаю вас зі світлим святом Великодня✨ нехай на душі буде тепло і спокійно️️", - написала Ані Лорак у підписі до публікації.

"Зі святом, Люба❤️", "Зі святом! 🙏❤️ Миру, любові і добра Вашому дому! Христос Воскрес!", "Яка ви світла і усміхнена. Даруйте тепло і любов!!! Зi святом вас і вашу сім'ю, Кароліна😍 😍 😍", "Миру, любові і гармонії вам і вашій родині. Зі святом 🙏🏽🙏🏽💛💛", "Зі Святом, Каролиша! Миру! Добра! Любові! ❤️🙏🏻", - написали користувачі в коментарях.
Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)

Нагадаємо, Ані Лорак ніжно звернулася до Сергія Лазарєва через особливу подію: "Дорогою"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак розсмішила знімком 54-річного Філіпа Кіркорова: "Шкода, що пальців лише 10"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Знай.ua писав, в Україні для Лорак створювали цілі "чоловічі клуби", музикант поділився історією: "10 років - і Кароліну не чути"