Відома українська спортсменка Анна Різатдінова розповіла про те, як вона боролася з діастазом. Другий пост на цю тему вже з'явився на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram.

Близько місяця тому дівчина вирішила розповісти про проблему, яка з'явилася у неї після пологів. Інформації та питань виявилося так багато, що вона вирішила розділити цю тему на два пости.

"Дуже рада, що моя історія так вам відгукнулася 🤍. Сьогодні поділюся продовженням і розповім, з якою проблемою я зіткнулася після операції" - почала Анна Різатдінова.

Як стало відомо з минулого поста, довелося навіть звертатися до хірургічного втручання.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Після операції над пупком з'явилося ущільнення, яке сильно лякало. Лікарі радили не хвилюватися, говорили, що таке буває у всіх і воно незабаром пройде.

Спортсменці порадили почати ходити на спеціальні масажі, однак, вони не допомагали. Це, як виявилося, був післяопераційний фіброз, який був зверху плоского живота.

Я розуміла, що такий живіт мені не подобається. Цей горбок псував все. І крім того, ще залишилося трохи обвислої шкіри. Природно, я випробувала всі засоби-ходила і на RF-ліфтинг, робила вакуумно-роликові масажі. Але все безрезультатно " - продовжує розповідати дівчина.

Вона вирішила зробити в січні ще одну операцію, після якої було потрібно тривале відновлення, так як це дуже складно. Однак, вже через 2 тижні Анна Різатдінова почала готуватися до майбутніх зйомок.

Проблема зникла частково. Спортсменка задоволена зараз своїм животом, але не до кінця. Як зізнається сама, є ще над чим працювати.

Найближчим часом вона хоче спробувати ще ряд процедур, результатами якої обов'язково обіцяла ділитися.

Нагадаємо, Анна Різатдінова затьмарила Полякову на "Ліпсінк батл": "дізналися?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Різатдінова звернулася до легендарної тренерки Альбіни Дерюгіної в день народження: "приклад для мене".

Також портал Знай.uа писав, що гарячі наряди Тіни Кароль для "Ліпсінк батл" злили в мережу: латекс vs глибоке декольте.