Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома) активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує численним шанувальникам закулісся особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшив фанатів заявою в інтерв'ю шоу "Світське життя", зізнавшись, що вони з дружиною Ярославою (співачка Slavia) розлучаються після 20 років відносин - пара не живе разом більше 9 місяців.

Так, артист в інтерв'ю шоу "Зірковий шлях" відверто розповів про розлучення, в тому числі про розподіл майна. Михайло зізнався, що нелегким шлюборозлучним процесом і документами займаються юристи. Офіційна дата розлучення поки невідома.

"Це юристи займаються, вірніше, хай справа йде своїм ходом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Є послідовність дій, яку вони розуміють і знають, як це правильно зробити"

Дружина Джидзьо, Ярослава Хома, зізналася, що на розлучення подружжя зважилися удвох, а виконавець у свою чергу зазначив, як відбуватиметься поділ майна - артист і екскохана не збираються влаштовувати скандали.

"Я людина порядна.

І я це доведу"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.