Учасниця 9 сезону проекту "Зважені і щасливі" Катерина Лук'яшко, якій вдалося скинути понад 40 кілограмів, опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook новий ролик з Дзідзьо.

Дівчина працює журналістом, і бере інтерв'ю у різних зірок шоубізнесу. Дзідзьо не став винятком, і дівчина порадувала архівним роликом з артистом, трохи компрометуючим.

"Тут пан Дзідзьо розлучається. Я звичайно, ні на що не натякаю, але... може прийшов час дещо згадати. Якщо ви розумієте про що я" - підписала свою публікацію Катерина.

Дзідзьо, фото: скріншот з відео
Дзідзьо, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У ролику дівчина нагадала Михайлу, як колись, під час їх інтерв'ю він її поцілував у щічку. Той не розгубився, і каже: "Я можу ще раз і сьогодні поцілувати", і зробив це.

Дзідзьо, фото: скріншот з відео
Дзідзьо, фото: скріншот з відео

Звичайно ж, все це відбувалося в жартівливій формі, але, після новини про розлучення чоловіка з дружиною Ярославою, не можна було про це не згадати.

Чутки про те, що в шлюбі Дзідзьо і Ярослави відбувається щось недобре, ходять вже давно. Довгий час вони не наважувалися розповісти про це публіці, поки, Катерина Осадча не запитала безпосередньо у чоловіка.

Там він їй підтвердив, що вони дійсно розлучаються з новоспеченою артисткою Slavia, і не живуть разом вже 9 місяців.

Причиною розбрату могла стати сольна кар'єра дівчини, проти якої був Дзідзьо. Він вважає, що дружина повинна бути вдома, а чоловік приносити гроші в сім'ю.

Ярослава і Михайло були разом 20 років.

Нагадаємо, від знайомства в університеті до розлучення в РАГСі: історія 20-річних відносин Дзідзьо з дружиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня дружина Дзідзьо Slavia зірвалася перед розлученням:"психологія жебрака".

Також портал Знай.ua писав, що Дзідзьо і Slavia розлучаються, співак зробив заяву: "Давно хотів".