Стало відомо про те, що в Донецькій області чоловік підірвався на кладовищі. Прийшли з дружиною прибрати могилу перед святом, але, все закінчилося трагічно.

Сталося це в Донецькій області, в селищі міського типу Верхньоторецьке, що зовсім поруч з лінією зіткнення. Під час прибирання на кладовищі загинув чоловік. Він підірвався на невстановленій вибухівці.

На жаль, чоловік отримав травми, які були несумісні з життям, і прямо на місці він помер.

Про це написали на сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На місце трагедії швидко прибула слідчо-оперативна група поліції міста Авдіївка, а також вибухотехніки, щоб оглянути місце.

На кладовищі в цей момент знаходилися ще люди, але, їх довелося екстрено евакуювати, щоб не постраждав хто-небудь ще. Скільки там подібних вибухівок - невідомо.

Могила, фото: Національна поліція
Могила, фото: Національна поліція

Спiвробiтники правоохоронних органів оточили ділянку, яка стала небезпечною. Вибухотехніки продовжують обстежувати всі прилеглі території.

Варто відзначити, що в ЗСУ неодноразово заявляли про те, що українці на окупованому Донбасі гинуть від мін росіян, однак, стороні бойовиків до цього абсолютно немає діла.

Вони продовжують ігнорувати це питання, і підкидають на українські території вибухові пристрої, які замасковані під дитячі іграшки.

На щастя, дружина загиблого чоловіка не постраждала, відбулася лише переляком. Але, при цьому залишилася без люблячого чоловіка.

Нагадаємо, що Мирні жителі гинуть від російських мін: ЗСУ змушені вжити найжорсткіших заходів

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі окупанти обстріляли передмістя Авдіївки з гранатометів і напали на ЗСУ з безпілотника. Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, хлопець вивчився на зварника і поїхав на Донбас: приховував від близьких майже пів року. Чоловік розповів, як він зважився на такий крок