Українська телеведуча Катерина Осадча, яка нещодавно заявила про свою вагітність, анонсувала вихід спільної колекції одягу з відомим дизайнером Андре Таном.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Катерина Осадча відома українцям не тільки в ролі телеведучої, але і як затята прихильниця моди і колекціонерка головних уборів. Нарешті дівчина вирішила виплеснути весь свій творчий потенціал, створивши спільну колекцію одягу з українським модельєром Андре Таном.

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

"Ми з Андре Таном випускаємо спільну колекцію ANDRE TAN х Катя Осадча. Ми знайомі з Андре вже більше шіснадцяти років, і я тішусь, що маємо змогу створити щось спільне",-написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Вона зазначила, що нова колекція буде включати різні елементи гардеробу, які відмінно підійдуть для прогулянки по морському узбережжю і для літніх днів у місті. Весь одяг буде створюватися виключно з натуральних матеріалів і натхненна національними мотивами.

Пост Каті Осадчої в Instagram / скріншот
Пост Каті Осадчої в Instagram / скріншот

Катерина Осадча заявила, що поки вони з Андре Таном не можуть показати всю колекцію, оскільки спочатку необхідно провести показ. Однак речі з колаборації українці зможуть придбати вже з 13 травня в офіційних магазинах дизайнера.

До посту телеведуча прикріпила спільний знімок з модельєром, на якому постала в легкій білій сукні в горошок, білих черевиках на шнурівці і хустці того ж кольору. Андре Тан для фотосесії вибрав класичну білу футболку, чорні штани і туфлі.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов показав сонячний кадр з відпустки з дружиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна Осадча проміняла Горбунова на гігантський "капелюх": "за розміром".

Також Знай.uа писав, що Осадча показала кругленький животик на тлі руїн: "через обмеження...".