В Одесі невідомий викрав 11-річну дівчинку на очах у жителів міста.

Детальніше про це пишуть в соціальних мережах.

Повідомляється, що ввечері в середу, 5 травня, на вулиці Пушкінській в місті Одеса невідомий схопив 11-річну дівчинку, запхав у багажник автомобіля і зник. Правоохоронці оголосили в місті план "Перехоплення". Ведеться розшук зловмисника.

Як повідомляють у соцмережах, дитину вкрали, коли вона сиділа на лавочці. Незнайомий чоловік взяв її за капюшон, ніс приблизно 5 хвилин і кинув в багажник чорного Renault, фрагмент номера 4859.

Незабаром одеська поліція заявила, що дівчинку успішно розшукали. Де саме її знайшли і чи був з нею викрадач - не уточнюється. Виявляється, очевидець події встиг запам'ятати фрагмент номера машини і оперативно передати інформацію в поліцію.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Поліція, Фото ілюстративне: Facebook
Поліція, Фото ілюстративне: Facebook

Варто нагадати, що нещодавно в Одесі сталося ще одне гучне викрадення - зловмисники вночі схопили 20-річного місцевого жителя і вивезли на орендованому автомобілі до Києва. Там його утримували зв'язаним.

Викрадачі подзвонили батькові потерпілого зажадавши у нього мільйон доларів, пригрозивши життям сина.

На щастя, правоохоронцям вдалося оперативно вистежити здирників і під час передачі грошей їх схопити. Викраденого хлопця знайшли пов'язаним на орендованій квартирі та передали родичам.

Нагадаємо, що 8-річний хлопчик потрапив у пастку до 43-річного зловмисника: пропонував жити разом.

Як повідомляв портал Знай.uа, озброєний чоловік взяв заручника в банку, будівлю оточили.

Також Знай.uа писав, що чоловік спробував вкрасти малюка серед білого дня: ходив з ножем і горілкою.