Жінка передчасно народила дитину рейсом на Гаваї. На превелике щастя, їй було кому допомогти, адже на борту літака виявилося аж три медичні сестри та лікар.

На борту рейсу Солт-Лейк-Сіті-Гонолулу перебував лікар і три медсестри інтенсивної терапії новонароджених. Всі вони кинулися на допомогу жінці, у якої почалися перейми. Про подію повідомляє CNN.

Екстрений дзвінок пролунав приблизно на півдорозі польоту. Терміново потрібен був лікар. Як розвивалися події пригадав лікар сімейної медицини Hawaii Pacific Health доктор Дейл Глен.

"Цей дзвінок був не таким, і він був досить терміновим. Я повідомив стюардесу, що я лікар, і вона сказала, що у нас є жінка, яка народила дитину, тому я поспішив подивитися, що я можу зробити", - розповідає лікар.

Жінка народила дитину у літаку, edition.cnn.com
Жінка народила дитину у літаку, edition.cnn.com

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Жінка народила дитину у літаку, edition.cnn.com
Жінка народила дитину у літаку, edition.cnn.com

Долучилися також три медсестри NICU, які працюють у лікарні Північного Канзасу в Міссурі. Жінка народила дитину на 29 тижні під час сімейних канікул і назвала хлопчика Реймонд. Зазначається, що жінці неймовірно пощастило, що на борту виявилося аж три медсестри інтенсивної терапії новонароджених.

"Я просто не знала, що вагітна, а потім (Реймонд) просто нізвідки", - розповіла вона.

Протягом решти польоту медики піклувалися про породіллю та її дитину. Команді довелося імпровізувати з наявним обладнанням. Літак приземлився через три години. Як тільки літак приземлився в Гонолулу, медичні бригади допомогли доставити матір та дитину до медичного центру для жінок та дітей Капіолані.

Жінка народила дитину у літаку, edition.cnn.com
Жінка народила дитину у літаку, edition.cnn.com

Нагадаємо, лелека приніс франківчанам шестеро малюків на Великдень: "Божа благодать". Дітки почуваються добре

Як повідомляв портал "Знай.ua", Великдень подарував родині прикарпатців двійню, вдома чекають ще п'ятеро: "Божа благодать". Жінка радіє, що народила одразу двох синів

Також "Знай.ua" писав, зірка серіалу "Татусеві доньки" вагітна від 47-річного: "Пильні спостерігачі". Акторка розповіла про своє нове становище