Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушив на гастролі по курортній Туреччині разом з красунею-дружиною Вікторією і командою "Квартал 95", виставляючи різні забавні фото. Так, артист навіть пожартував, що змінив професію і тепер працює аніматором в одному з люксових готелів, примірявши яскраво-помаранчеву футболку з принтом власного прізвища на спині.

Шоумен з сумом дивився вдалину, спершись на трубу і зізнавшись, що сильно сумує за домом: професія аніматора виявилася важкою.

"Скучив за домом ...

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Турецький аніматор - важка професія ! ))) 🤣🤣🤣"

Фолловери не пройшли повз, взявшись коментувати публікацію: "Втомилася" мамина бусинка"😂 😂 😂", " такий Турецький аніматор то МЄЧТА😂 👏"," передаєш привіт?😍 ", "Класна фотка😂 🔥, думаю ви добре потрудилися і заслужили на відпочинок❤❤️", " смуток, печаль!!", "Юрчик хоче в "Одного разу під Полтавою!"", "Пощастило що в Туреччині теплий клімат. А ось якби на градуснику був "мінус"? Скупа чоловіча сльоза приморозила б щоку і довелося тоді добиратися додому вже разом з флагштоком... ))".