Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйонів людей.

Так, нещодавно Юрій Ткач разом зі своєю дружиною Вікторією вирушили до Туреччини на щорічний фестиваль "Весело", разом зі студією "Квартал 95" і "Жіночим кварталом".

А зараз красуня-дружина знаменитості виставила свіжий кадр з Туреччини, де показала з ким проводить вільний і не тільки час. Так, на фото Вікторія засвітилася з Іриною Сірою і фітнес-тренером Ніною Радзієвською.

"Не такі як всі ❤️"

Одна чарочка @ninaradzievskaya і два графина @iryna_sira 🤣 🤣 🤣 ",- підписала фото Вікторія, де, очевидно, порівняла себе і Ірину з графином, а Ніну назвала "чарочкою".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач з " Квартал 95 "розсмішив фото з улюбленими дівчатками:" вираз обличчя...". Нещодавно знаменитість виставив кумедний сімейний знімок з красунею-дружиною Вікторією та їх донькою, 6-річною Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихту Ліззі".

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Додати трохи кардіо", - донька Юрія Ткача з" Квартал 95 " змусила худнути. Сім'я ткачів вирішила відкрити сезон роликів, адже на вулиці вже справжня весна і за вікном досить тепло.

Також «Знай.иа " писав, що Юрій Ткач відростив пишну шевелюру:"купив собі нову шампуньку". Юрій Ткач розсмішив своїх підписників черговою кумедною витівкою.