Відома українська акторка Ольга Сумська показала особисті кадри з чоловіком. Вони святкують двадцять п'яту річницю спільного життя.

Жінка є активним користувачем соціальної мережі Instagram. Вона регулярно викладає нові публікації, а також протягом дня знімає stories, де показує свій побут.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк, фото з instagram
Ольга Сумська та Віталій Борисюк, фото з instagram

Цей ранок став особливим для жінки, і вона відразу продемонструвала це в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що Ольга Сумська і Віталій Борисюк відзначають річницю весілля - вони разом вже 25 років. Чоловік вирішив піднести сюрприз коханій дружині у вигляді дорогого подарунка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Пані, я дворянин - порядна людина. Маю мільйон річного доходу. Потрапляю кулею в підкинуту копійку і маю відмінних коней. Хочете бути моєю дружиною" - розіграв невелику сцену Віталій Борисюк.

Він весь цей час тримав в руках величезний букет квітів і коробочку в ювелірним виробом. Найімовірніше, там знаходиться кільце.

Судячи з реакції Ольги, вона в шоці від того, що відбувається, але, тим не менш шалено щаслива.

"25 років як один день" - підписано відео.

Показувати подарунок шанувальникам вона не стала, однак, квітами все ж похвалилася в stories. "Мої улюблені-ніжно-кремові. Спасибі, сонечко" - підсумувала Ольга Сумська.

Нагадаємо, то це вже другий шлюб для жінки. В юності вона вийшла заміж за актора Євгена Паперного. Вони були разом чотири роки, і навіть встигли завести дитину-дочку Євгенію. Однак, потім шлюб розпався.

Практично відразу після цього у них почалися стосунки з Віталієм, і з ним у актриси народилася вже друга дочка - Анна.

Нагадаємо, рецепт паски від Ольги Сумської до Великодня 2021: приготує навіть дитина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "я вибираю так жити".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська отримала оригінальну пропозицію від відомого продюсера: "чи варто?"