Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість взяв участь у романтичній фотосесії разом з красунею-дружиною Лілією, позуючи на терасі з панорамним видом на Київ. Так, кохана шоумена приміряла розкішне вечірнє вбрання, що складається з довгої бархарної спідниці і топа з відкритими плечима темно-синього кольору, а сам Влад постав у смокінгу і сорочці.

Лілія зізналася, що один з кадрів зі зйомок зворушив її до глибини душі - на ньому подружжя тримало один одного за руки, демонструючи обручки, при цьому чоловік ніжно цілував дівчину в плече.

"Н - ніжність...🤍

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Одне з моїх улюблених фото.😍
Творіння🤍 📸 🥰 @christina.maslova .

А як вам?🤗"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи пару компліментами: "😍😍😍😍😍Ви просто чудові😍😍Неймовірні😍🔥🔥", "Дуже красиво 😍 і так ніжно 😍😍😍", "Яка ви гарна пара Щастя вам любові, здоров'я і всього самого найкращого 🙏🙏🙏", "Дуже ніжно і красиво 🤗😍", "Не перестаєте дивувати, ваші фото надихають ❤️❤️❤️", "Вау🔥".