Популярний український співак Іван Дорн, який довгий час жив і працював у Москві, приїхав додому і його частенько можна бачити на різних шоу або в мережевих проєктах. Нещодавно Ваня засвітився на шоу "Голос країни" в компанії з Олегом Винником, а ще трохи раніше Ваня залетів до київської стоматології з "розбитим обличчям".

Але не все зіркам тільки шикарне життя, Ваня Дорн в стилі Макса Коржа засів у гаражі, щоб полагодити свій байк. Так і лізе до тями трек "Времена".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Івана Дорна в мережі Instagram.

Публікація Івана Дорна, скріншот: Instagram
Публікація Івана Дорна, скріншот: Instagram

На опублікованій фотографії можна помітити Івана в дуже андеграундному луці. Якби це був якийсь інший молодий хлопець в гаражі, ніхто б нічого не сказав, але тут ми можемо побачити стиль, який нагадує коллаб Вані та Антохи МС, рочки так два-три тому, не вистачає тільки великого бумбоксу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Однак дивно, але Іван жодним чином не підписав нову фотографію на своїй сторінці. Мабуть артист дав можливість своїм шанувальникам придумати підпис самостійно. І, як можна помітити, фанати з цим впоралися на відмінно, Підписники залишають свої коментарі із захопленнями, порадами та жартами. Буквально за кілька годин публікація зібрала тисячі схвальних оцінок у вигляді лайків.

Ось, що пишуть шанувальники Івану: "Я вже було подумала мій батько воскрес, а потім дивлюся, Ваня, ти шолі?!", "Ну все, двигун половинити треба!", "Де гараж знаходитися? Куди пиво з м'ясом підвозити?)))".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Іван Дорн зробив зізнання про Олега Винника на "Голосі країни": "Неприємно його бачити".

Як повідомляв Знай.uа, Іван Дорн роздягнувся догола і застогнав з Олегом Винником: "Нарешті...".

Знай.uа писав, Іван Дорн допоможе Виннику знайти головний голос країни: "Хто його сюди пустив".