Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість поділилася в Сторіс зворушливим спільним кадром з продюсером і композитором Максимом Фадєєвим, привітавши артиста з днем народження - 6 травня автору пісень Кароліни "Проститься" і "Я могу не сказать" виповнилося 53 роки.

На архівному знімку зірки стояли поруч і посміхалися на камеру, а Фадєєв поклав руку на плече виконавиці. Сама ж красуня назвала продюсера генієм, не шкодуючи теплих слів і побажань.

instagram.com/stories/anilorak

"З днем народження, дорогий геній!"

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Ані Лорак дала відверте інтерв'ю шоу "Судьба человека", де натякнула на домагання з боку іншого відомого музичного продюсера - Костянтина Меладзе. Співачка зізналася, що відмовилася від пропозицій Костянтина, після чого отримала чимало критики на свою адресу від зіркових колег.

Втім, Кароліну підтримала Оля Полякова, а раніше на подібну поведінку композитора вже натякали Анна Сєдокова і Поліна Гагаріна.

Ані Лорак і Костянтин Меладзе, скріншот YouTube

"Костя відчував до мене симпатію. Будь я іншою людиною, моє життя пішло б по злітній смузі. Але у мене завжди були свої поняття про те, як треба.

І ту роботу, яку він мені пропонував, і той шлях розвитку - вони мені не підійшли...

Прозвучали умови, які він пропонував усім своїм артистам. Вони були готові, а я - ні"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.