Мешканка української столиці, молода мама і нібито модель Лілія, яку наші читачі знають, як коханку колишнього чоловіка співачки Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу, тепер вже не "в статусі". Виявилося, що дівчина просто видалила всі фото з турецьким бізнесменом зі своєї сторінки Instagram.

Однак жодної депресії через "розставання" немає, Лілія порадувала своїх підписників дуже соковитим фото, виставивши на головне місце шикарний бюст.

Красуня також не забуває підписувати нові фото філософськими думками, які їй здаються правильними. Про це стало відомо завдяки новій публікації лілії в мережі Instagram.

Публікація Лілії, скріншот: Instagram
Публікація Лілії, скріншот: Instagram

"Живіть у всіх тих моментах, які ви не можете висловити словами", - пропонує своїм знайомим і друзям Лілія, дивлячись на всіх із загадковим поглядом з-під окулярів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На жаль, невідомо де, як, з ким і коли відпочивала Лілія. Однак за атмосферою на фото можна зрозуміти, що киянка відпочивала в теплих краях. Це точно не фотошпалери. Хоча, це теж невідомо. На дівчині можна помітити легку накидку, купальник, і сонцезахисні окуляри. Красуня прийняла класичну, для фотографів позу - напівпрофіль.

Також варто зазначити, що фотографію Лілії вже встигли лайкнути кілька сотень разів. Друзі та близькі пишуть Лілі компліменти, всього кілька коментарів: "Гарний купальник", "Відмінно", "Вогонь". Також в коментарях залишають смайлики і сердечка.

Раніше повідомляли, коханка Мурата стала екс, жодного спільного фото: "Хтось знаходить, хтось губить".

Як повідомляв Знай.uа, копіює Лорак? Коханка Мурата стала блондинкою і показала дитину.

Знай.uа писав, дівчина Мурата екстремально змінила зовнішність заради колишнього Ані Лорак: до і після.