Дорогий читачу, ти вже сповна прочитав наших порад і рецептів стосовно того, як самому приготувати паску і про те, які молитви важливо використовувати в ці світлі дні. Однак у нас є ще для тебе дуже корисні кулінарні поради, які допоможуть раціонально використовувати те, що залишилося на кухні після свят.

Ваше бажання викинути ці смаколики у смітник - просто зникне. Про це стало відомо завдяки корисним порадам кулінарного експерта Олени Прокопчук для порталу LoveKitchen.

"Розповім вам про один з найкращих способів доїсти пасочки. Впевнена, що після того, як ви це спробуєте, пектимите ще більше пасок і доїдати їх тільки так. І ще хотіла нагадати, що паску потрібно різати поперек, починаючи з самого низу, так ваша паска буде довше залишиться свіжою (так зрізом буде лежати на тарілці), на неї буде зручно щось намазувати, і наостанок залишаться смачненні верхушечки.

Паски / фото: Pixabay
Паски / фото: Pixabay

Коли я печу паски, я завжди роблю мінімум одну велику, солодку паску, і багато не солодких пасок які залишаю без прикрас (ці паски я роблю саме для тостів). Тісто роблю одне і те ж, просто цукру в нього додаю трошки, а родзинки з цукатами додаю тільки в ту паску, яку хочу зробити солодкою, також солодку паску завжди просочую сиропом з рому.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Паска, скріншот з відео
Паска, скріншот з відео

Шоколадна паска / скріншот з відео
Шоколадна паска / скріншот з відео

Беремо пасочку. На фото у мене паска з цільнозернового борошна, на самих жовтках. Ріжемо її кружечками, товщиною 3 см, поперек. Вкладаємо на гриль або тестер, можна просто підсмажити на абсолютно сухий добре розігрійтій сковороді з обох сторін. Підсмажуємо до скоринки.

Великдень, фото: Unian
Великдень, фото: Unian

Такі тости (як і будь-які тости зі здобної випічки мають дуже тонку, хрустку скоринку і ніжний соковитий м'якуш.", - розповідає Олена.

Раніше повідомляли, водний режим, ковбаски і жодних чіпсів: українцям показали, чим годуватимуть школярів.

Як повідомляв Знай.uа, українці спекли найбільший великодній прапор: "Гігантські жовто-блакитні ласощі".

Знай.uа писав, пенсіонерка з онуком відправили на фронт смаколики, зігріті коханням: "З Великоднем, любі!".