Депутат від "Єдиної Росії" Ради депутатів підмосковного Красногорська 49-річний Джефф Монсон, який є колишнім бійцем змішаних єдиноборств, виявився ошуканим пайовиком.

Про те, що Джефф Монсон потрапив до лав ошуканих пайовиків апартаментного комплексу "Горизонт" в Сочі, пишуть російські ЗМІ. Крім того, в Мережі з'явилося відповідне відео з місця зборів учасників пайового будівництва за його участю.

Зазначається, що колишній боєць вклався в будівництво "Горизонту", проте компанія-забудовник оголосила про банкрутство. У результаті депутат ключів від нової квартири так і не отримав.

Джефф Монсон, фото: росЗМІ
Джефф Монсон, фото: росЗМІ

Джефф Монсон, фото: росЗМІ
Джефф Монсон, фото: росЗМІ

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На офіційній сторінці спільноти пайовиків АК "Горизонт" у ВКонтакте розміщено фото з ним, а також інформація про призначену зустріч біля об'єкта будівництва і в адміністрації Центрального району Сочі.

Крім того, ошукані пайовики попросили Джеффа Монсона взяти під особистий контроль ситуацію з введенням в експлуатацію комплексу апартаментів. Об'єкт повинен був бути зданий ще в IV кварталі 2018 року.

Нагадаємо, у січні цього року 49-річний Джефф Монсон оголосив про завершення спортивної кар'єри. Він отримав російський паспорт у червні 2018 року, а згодом став депутатом гордуми Красногорська. Живе в Підмосков'ї з дружиною-росіянкою і тренує дітей в спортивному центрі. Свого часу він отримав "документи" від бойовиків так званої "ЛНР", а потім пішов і по російський паспорт.

Джефф Монсон, скріншот з відео
Джефф Монсон, скріншот з відео

Нагадаємо, я не кишеньковий ідіот: скандальний Монсон "нокаутував" Путіна. Новоспечений депутат озвучив кілька неприємних істин про Путіна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін прихистив Монсона. Свого часу він отримав "документи" від бойовиків так званої "ЛНР", а потім пішов і за російським паспортом

Також "Знай.ua" писав, шлюбний аферист виманив у "обраниць" 1,5 мільйона гривень і втік з-під варти. Чоловік довгий час ошукував жінок