Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз вона зазначила, що на її каналі з'явилася нова серія реаліті "Девочки рулят" і зазначила, що ж там сталося. По-перше, дівчата поговорили з психотерапевтом Світланою Ісаєнко. Потім вирушили в священне місто майя під назвою "Чичен-Іца".

Настя Каменських / фото : instagram.com/kamenskux
Настя Каменських / фото : instagram.com/kamenskux

"Обіймали стародавні камені і співали на вулиці "Червону руту"😝. Стрибнули зі скелі в гірський колодязь "Священного сеноту" - я боялася так, що від стуку серця здіймався жилет! А перед поверненням додому заїхали в місто Байадолід, щоб насолодитися колоніальною архітектурою. І, звичайно ж, пройшлися по магазинах 💃 🏻 а на заході влаштували вечір спогадів ✨ ми зібрали всі найсмішніші, найщиріші, найемоційніші кадри з моїм татом, щоб вшанувати його пам'ять. Сімейний перегляд вийшов дуже домашнім і теплим❤️", - написала Настя Каменських у підписі до публікації.

"Яка класна серія і насміялася і наплакалася, ти прекрасна дочка і подруга, офігенна жінка і просто красуня, не слухай нікого, ти найкраща❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Настя реаліті офігенне, я дуже багато взяла для себе❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, у Насті Каменських після бурхливого Дня народження зрослися брови: "Відчуваю себе..."

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських так бурхливо відзначила день Народження, що перестала бути на себе схожа

Знай.ua писав, з якої життєвої філософії живе Настя Каменських: завдяки чому Потап підкорив співачку